Få flere penge mellem hænderne hver måned

Skru ned for varmen – og op for pengepungen 

Der er mange penge at spare ved at skrue ned for varmen i dit hjem. Vent ligeledes så længe som muligt med at tænde for varmen. Invester i stedet i en lækker pyjamas, som du både kan være i og sove i. Invester også i en varm sweater og et par sutsko, så du kan holde varmen langt ind i de kolde måneder. Det er årstiden til at putte med varme puder og tæpper.

Hold styr på dit regnskab

Grobunden for en god og sund økonomi, er at have et klart overblik over udgifter. Med Retio kan du let holde styr på alle dine små kvitteringer, så de ikke bliver væk i pungen. Se nærmere her: Generisk. Med et godt overblik over din økonomi, kan du let holde dig til dit budget, og spare penge hver måned. Der er mange penge at hente herved.

Handl budgetmærker

I de fleste supermarkeder er der altid et billigt alternativ. Der er mange penge at spare ved at gå efter de billige mærker, og der kan være stor prisforskel fra et mærke til et andet, uden at kvaliteten nødvendigvis sænkes. De billige mærker har oftest plads på de nederste hylder i supermarkedet, da disse hylder er de billigste man kan få.

Sluk for strømmen

Husk at slukke lyset når du forlader et rum. Det er ærgerligt at have en lampe til at brænde forgæves i et rum, som ikke bruges. Sørg også for at hive ledningerne ud af stikkontakterne, så de ikke bruger stand-by strøm, når apparaterne ikke bruges. Du kan også sætte dit tv på energibesparende funktion, uden at det betyder særligt for din tv-oplevelse.

Tag korte bade

Et bad kan gøres hurtigere end du tror. Der er mange varme badetimer at spare ved eksempelvis at putte shampoo i håret inden der tændes for det varme vand. Skrub shampooen godt ind i håret og vask den derefter ud. Vandet behøver heller ikke at være så varmt, men kan med fordel vække dig op om morgen i stedet.